Events,  Travelling

6 alternatieven voor tomorrowland

Vorige zaterdag was het de laatste verkoop voor tickets voor tomorrowland. En heb je net zoals ik jammer genoeg geen tickets kunnen bemachtigen? Dan heb ik voor jouw nu het perfecte artikel! Ik geef je namelijk 6 alternatieven voor deze zomer! Dus laat ik je snel de alternatieven zien.

– Parookaville

Dit festival vind plaats wanneer het eerste weekend van tomorrowland is. Parookaville is een festival in Weeze in Duitsland. Het festival heeft bijna dezelfde line-up als tomorrowland. Dus eigenlijk is enkel de locatie en de stages anders. Dus ik vind dit zeker een volwaardig alternatief.

– Mysteryland

Mysteryland was een tijdje geleden het festival waar ik naartoe ging omdat ik geen tickets had voor tomorrowland. En als je tomorrowland als groot vind, dan ben je nog niet op mysteryland geweest. Wauw, dit festival was echt zeer groot en heel speciaal! Ik had dit nog nooit meegemaakt. Dus lees zeker mijn artikel over mysteryland, want dit festival is zeker de moeite! Het gaat door het laatste weekend van augustus, in Haarlemmermeer. De prijzen van dit festival zijn ook liever dan tomorrowland, dus het is zeker een hele goede optie! Zeker eens een festival dat je moet beleven!

– Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike

Misschien zegt dit je niet direct iets. Maar ik denk dat dvlm het dit jaar terug gaan doen. Want het is een traditie voor hun geworden dat ze in december maar liefst 4x optreden in het sportpaleis. Denk hierbij aan de prachtige tomorrowland sfeer en decors en artiesten in het voorprogramma zoals Armin Van Buuren, Netsky, Nicky Romero,… Dus als je de tomorrowland sferen wilt opzoeken kan je in december altijd hiernaar toegaan. Ik ben zelf nog nooit geweest, misschien dit jaar. Maar ik hoor en zie altijd wel dat het de moeite is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mesa Antwerp (@mesaantwerp) op

– Mesa

Wil je jouw helemaal laten onderdompelen in de heerlijke gerechten dat geïnspireerd zijn op de ‘Tastes of the World’ keuken van Tomorrowland? Dan kan je gaan lunchen of dineren bij Mesa in Antwerpen. Dit staat hoog op mijn to do lijstje. Op tomorrowland zelf heb ik al een restaurant ervaring gehad met brasa. Dit was zeer lekker, dus ik denk dat dit restaurant in Antwerpen ook top zal zijn. De prijzen voor lunch liggen rond de €35 en voor dinner €45 of €55.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Balaton Sound Official (@balatonsound) op

– Balaton Sound

Balaton Sound is één van de grootste elektronische muziek festivals in Europa. Het festival wordt gehouden aan het Balatonmeer in Hongarije. Perfect om te combineren met een (city)trip naar Boedapest! Op Balaton sound kan je, je verwachten aan vele grote internationale artiesten en dj’s en dit 24h op 24h. Het belooft zeker een special maar vooral schitterend feest(je) te worden!

– Wil je toch echt naar tomorrowland?

Dan heb je twee opties… Jouw registeren op de wachtlijst, want wie weet heb je wel geluk! Of je kan ook gaan werken op tomorrowland. Ok, dit is niet hetzelfde maar hey, je bent wel op tomorrowland en met wat geluk heb je op de juiste momenten vrij! Er zijn verschillende manieren om op tomorrowland te werken bv. achter de bar, steward, hostess, als vrijwilliger,… Dus als je echt naar tomorrowland wilt gaan dan ben je hopelijk iets met deze twee opties.

Als je dit jaar jammer genoeg geen tickets voor tomorrowland hebt kunnen bemachtigen… Dat hoop ik dat je iets bent met deze 6 alternatieven! En als je wel tickets hebt wens ik je mega veel plezier toe, geniet er van! En wie weet ben jij misschien ook wel iets hiermee! 🙂

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.