Fashion,  Outfit

3 nazomer outfits

We krijgen nog een leuke nazomer met het zonnetje dat af en toe er doorkomt. En daar hou ik wel van. Want dan kan ik mijn warme truien en jassen nog even opgeborgen laten.Β  Het leek me ook wel leuk om jullie 3 nazomer outfits te laten zien dat ik onlangs gedragen heb. Het zijn 3 leuke, speciale looks van een gaaf merk! Dus tijd om je te laten zien wat ik afgelopen tijd gedragen heb…

Deze look is echt mijn favoriet van alle 3! Het rokje en blousje passen zo perfect op elkaar. Maar deze zijn ook leuk om apart te dragen. Het wit met de strikjes details en de gouden knoppen is gewoon een top combinatie!

Dit is meer een normale everyday, chill look. Het is een makkelijk maar toch gekleed blousje. Deze is speciaal afgewerkt door het zilver hier in.

De laatste look dat ik jullie laat zien, is met een ander prachtig blousje. Ik ben echt dol op van die wijde mouwen en blousjes. En dit blousje straalt gewoon elegantie uit.

Alle looks komen van kaygfashionbrands (waar ik ooit eens een modeshow voor heb gelopen πŸ™‚ ). Ik vind het een leuk merk, dat super toffe en unieke kledingstukken verkoopt. Voor meer info moet je zeker de webshop eens bekijken of mailen naar info.kayg@gmail.com

(Ik mocht deze kleding lenen om foto’s mee te maken.)

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.