Beauty

10x mijn ultieme beauty favorieten van 2017

Nu dat we rustig 2018 zijn ingestapt wou ik met jullie mijn 10 favoriete beauty producten delen van 2017! Ik heb heel wat producten uitgeprobeerd en vele hebben me verrast soms onaangenaam maar gelukkig meestal zeer aangenaam. En de 10 toppers van vorig jaar kan ik nu met veel trots delen! In mijn favorieten van 2017 zitten vreemde producten, zeer budget proef items,… maar het zijn stuk voor stuk toppertjes voor mij!

Rimmel bronzer / 022 sun bronze

Oepsie… Deze bronzer van rimmel is al zo vaak gebruikt dat je ten eerste de pan ziet en ook heel de verpakking is weggevaagd. Maar het is gewoon een top bronzer! Deze blijft perfect de hele dag op zijn plaats zitten en ziet er ook zeer mooi en natuurlijk uit!

Dove derma spa / cashmere comfort / body lotion

De geur, de structuur, hoe deze body lotion werkt,… alles is gewoon perfect hieraan! Of beter was want op de laatste dag van 2017 heb ik deze heerlijke body lotion opgemaakt… Maar deze is gewoon heerlijk en verzorgt je huid zeer goed en maakt deze zijdezacht! En deze is ook nog eens budget proef. Win-win situatie!

Catrice / all matt plus / 010 light beige

Lang geleden kocht ik deze foundation ook al. Maar op een gegeven moment vond ik deze nergens meer… Dus heb ik allerlei andere uitgetest. Tot ik zag dat ze deze eindelijk terug verkochten! Ik heb gelijk een voorraadje ingeslagen want voor mij is dit de beste foundation ever! Een goede kleur en een foundation dat goed dekt en de hele dag mooi op zijn plaats blijft zitten! Voor mij is dit een blijvertje, ik koop deze keer op keer opnieuw!

Kruidvat / opticare zachte lenzen

Lenzen is iets zeer moeilijk en ook zeer persoonlijk. Ik kocht vroeger mijn lenzen bij de optieker. Ik heb ze allemaal geprobeerd… de goedkope maandlenzen, de tussen in, de duurdere en de speciale vochtige. Maar steeds kreeg ik na een tijdje last en ook andere lenzenvloeistof werkte niet. Na heel wat daglenzen geprobeerd te hebben, heb ik tijdens een actie die van het kruidvat gekocht. En deze vind ik zelf echt super! Het zijn hele fijne lenzen waarvan ik geen last heb. Dus nu dat ik de daglenzen heb geprobeerd ga ik overstappen naar de maandlenzen van het kruidvat. Ik vind ze zeer fijn en ook de prijs hiervan vind ik dik ok.

Essence / coast ‘n’ chill / smooth & groove

Nooit gedacht dat er een bruine liptint in mijn favorieten artikel zou staan voor 2017! Ik ben namelijk dol op rode lippen, dus voor mij is een bruine lipkleur iets helemaal nieuw! Maar ik vind het zo’n mooie kleur dat ik hem zelf als enige lipproduct had meegenomen naar Boedapest. Dus ja dat zegt ook genoeg denk ik! 😉

Lush / dark angels face & body cleanser

Ik zou niet meer zonder deze gezichtsreiniger kunnen. Ik heb een review op de planning staan want deze pikzwarte cleanser is enorm goed! Zorgt echt voor een fijne oppepper voor de huid!

Guerlain / mon guerlain eau de parfum

Ik gebruik deze parfum nog maar een korte tijd maar ben dol op deze heerlijke volwassen en zoete geur! Ook hierover komt zeer gauw een review van online! 😉

Vitame f / hair fix

Dit is een haarverzorging creme met vitamine f in. Ik heb deze al een langere tijd in mijn bezit maar had deze nog nooit geprobeerd om ja domme reden omdat de verpakking er niet zo leuk uit zag. Echt shame on me! Want toen ik dit product probeerde kwamen er allereerst herinnering door de heerlijke geur van vroeger naar boven. Maar ook is deze crème perfect voor mijn moeilijk, krullend en droog haar! Deze geeft mij heerlijk gezonde lokken met prachtige krullen er in! Zo zie je maar gelukkig zegt verpakking niet alles! 😉

Kruidvat / super lash serum

Dit wimperserum is gewoon de max! Nog nooit zagen mijn wimpers er zo mooi en vol uit! Ondertussen is dit mij  tweede verpakking al…. Maar ik ga nog een update artikel doen met foto’s hoe mijn wimpers er nu uitzien. Want het resultaat is zelfs nog mooier. En na mijn update artikel zal je direct naar het kruidvat willen rennen voor dit wondermiddel!

Essence / keep it perfect / make-up fixing spray

Om eerlijk te zijn gebruikte ik vroeger nooit een make-up fixing spray. Maar omdat ik met tomorrowland veel maar dan ook veel glitter wou in mijn make-up look heb ik deze fixing spray van essence gekocht om te proberen. En tot mijn grote verbazing is deze budget proef spray echt zeer fijn! Ik doe er al zeer lang mee en het zorgt er voor dat mijn makeup goed en mooi op zijn plaats blijft zitten zonder een plakkerig laagje achter te laten. Ook heeft het een handig formaat om snel mee te nemen in je tas!

Dit waren mijn ontdekkingen of gewoon ultieme favorieten op beauty vlak van 2017! Ik weet niet of je graag nog een favoriete artikel ziet van fashion/lifestyle items? Want anders kan hier ook zeker voor gezorgd worden! Hopelijk heb jij in 2017 ook zo’n fijne producten mogen ontdekken!

Vergeet zeker niet om mee te doen aan de winactie waar ik drie leuke beauty pakketjes weggeef. Deelnemen kan nog tot 13/01.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!