Personal

10x de beste artikelen van 2017

Vorig jaar heb ik ook een overzichtje gemaakt mij mijn meest gelezen en opgezochte artikels van 2016. Dus het leek me leuk om dit terug te doen! Het jaar zit er bijna op en natuurlijk is het weer voorbij gevlogen! Vorig jaar zijn er ongeveer 100 artikels online gekomen en dit jaar voorlopig al meer dan 124! En dit gaat zeker nog groeien. Want ik ben er nu al druk mee bezig om vanaf volgend jaar echt om de dag minstens een artikel online te hebben. Dus er komen zeker nog genoeg artikels online, maar snel meer over mijn goede voornemens voor 2018! Want om de dag een artikel online hebben is er eentje van! 😉 Maar nu alles over mijn 10 beste of meest opgezochte artikels van 2017!

Whitening pen signal

Dit artikel is zeer goed gelezen en ook opgezocht! En dit begrijp ik zeker, want je wilt natuurlijk weten of dit product echt werkt en je direct wittere tanden geeft! Om eerlijk te zijn gebruikt ik deze pen niet vaak. Maar zoals ik in het artikel zei, is deze wel perfect voor speciale gelegenheden. Daarvoor gebruik ik deze nog af en toe.

Kruidvat superlash serum

Iets wat ik wel nog zeer vaak gebruik en al een tweede verpakking van heb gekocht is dit wimper serum! Binnenkort ga ik hierover ook een update artikel doen met hoe mijn wimpers er nu uitzien. Maar ik kan alvast zeggen het is echt een top serum!

Action gezichtsreiniger + primark facial brush

Twee artikels van 2016 dat het nog zeer goed doen zijn over twee gezichtsreinigers. Namelijk degene op batterijen van Action en de normale met een massage kant van de primark. Beide zijn het fijne budget gezichtsreinigers!

Mysteryland

Nog een artikel van 2016, maar ik snap zeker dat dit veel opgezocht is in 2017. Want voordat je naar een festival gaat wil je natuurlijk weten of het de moeite is en hoe de vorige editie was! En ik zou dit festival graag nog een keer bezoeken!

Mascha planner

Ik gebruik deze planner nog steeds dagelijks! Het is voor mij de beste planner en agenda ooit! Ik ben enorme fan hiervan. Dit is mijn vaste planner en ik blijf deze natuurlijk aanschaffen. Deze is zeer fijn om wat meer structuur in je leven te brengen.

DIY homemade scrub

Mijn beide diy homemade scrubs zijn al eventjes op… Maar ik moet er dringend bijmaken want het is gewoon zeer simpel en ziet er ook heel leuk uit! Deze scrub is ook leuk om cadeau te geven! Voor mij is dit de perfecte lichaamsscrub en ook heerlijk budget proef deze DIY!

Tomorrowland amicorum spectaculum

Ik schaam me rot maar mijn vlog hiervan is nog altijd niet online gekomen… Hopelijk is er nog net zoveel interesse voor mijn tml vlog als voor dit artikel! Want ik wil deze toch zo snel mogelijk af hebben! 😉 Maar in de tussentijd kan je wel genieten van dit heerlijke artikel over tomorrowland met meer info over het eten, camping en natuurlijk het festival zelf!

How to make the best freakshake

Freakshakeeees! Dit was zo enorm hip afgelopen jaar maar het was oh zo zwaar en een mega calorie bom… Maar dat weerhield me niet om een artikel te maken met hoe je de beste freakshakes zelf kan maken! Deze zijn extreem maar gelukkig niet zo extreem zoals je bij sommige nog krijgt!

Lidl x Heidi Klum

Iets wat zeer hot was dit jaar was de lidl x Heidi Klum collectie! Ze hadden er zelfs nog een tweede uitgebracht special voor de feestdagen! Ik schreef zelf een artikel over de let’s wow collectie en wat ik gekocht had. Het rokje heb ik nog niet kunnen dragen. Maar de sweater en bomber zitten heerlijk en ik ben er nog altijd dol op! Echt geweldig deze samenwerking van Heidi Klum met lidl! Voor de let’s celebrate collectie dus voor de feestdagen had ik jammer genoeg geen budget… Maar hopelijk komt er nog een 3de collectie want ik ben alvast benieuwd!

Dit waren mijn 10 beste en of meest opgezochte artikelen van 2017! Welk artikel was jouw favoriete? Of waarover zie je graag meer artikelen verschijnen?

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!